Cardiologie

Programează-te

Servicii

Echipa noastra de medici este specializata in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor cardiovasculare si va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa mentineti sanatatea inimii si a sistemului cardiovascular.

Serviciile noastre includ diagnosticarea si tratamentul afectiunilor cardiace, precum bolile arteriale coronariene, insuficienta cardiaca, tulburarile de ritm cardiac si hipertensiunea arteriala. De asemenea, ne ocupam si de evaluarea riscului cardiovascular si preventia bolilor cardiovasculare.

Echipa noastra este formata din medici cardiologi experimentati, care folosesc cele mai moderne tehnologii si proceduri pentru a diagnostica si trata afectiunile cardiovasculare. Avem la dispozitie echipamente de ultima generatie.

In plus, suntem dedicati educatiei pacientilor nostri cu privire la preventia si gestionarea afectiunilor cardiovasculare. Va vom oferi informatii si sfaturi pentru a va ajuta sa mentineti o inima sanatoasa si sa preveniti afectiunile cardiovasculare.

Va invitam sa ne contactati pentru a face o programare la consultatie sau pentru orice intrebare legata de serviciile noastre de cardiologie. Va stam la dispozitie si suntem bucurosi sa va ajutam sa va mentineti sanatatea cardiovasculara.

Oferta Promedica Iasi

Consultantie cardiologie

Electrocardiogramă

Ecocardiografie

Ecografie carotide

Ecografie Doppler arterial

Ecografie Doppler venos

ABPM (Monitorizare TA)

HOLTER(Monitorizare EKG)

Testare la effort

Ne mandrim cu echipa noastra de medici cardiologi calificati, cu experienta si cu tehnologiile de varf pe care le folosim pentru a oferi cea mai buna ingrijire pacientilor nostri. Scopul nostru este sa va ajutam sa va mentineti sanatosi.

  1. Diagnosticarea afectiunilor cardiace: Folosim cele mai avansate tehnologii si proceduri pentru a diagnostica afectiunile cardiovasculare, precum bolile arteriale coronariene, insuficienta cardiaca, tulburarile de ritm cardiac si hipertensiunea arteriala. Avem la dispozitie echipamente de ultima generatie, cum ar fi ecografele, electrocardiografele si teste de diagnosticare non-invazive, pentru a identifica cu precizie problemele cardiace.
  2. Tratamentul afectiunilor cardiace: Oferim tratamente personalizate si eficiente pentru afectiunile cardiace, in functie de nevoile si conditiile fiecarui pacient. Acesta poate include terapie medicamentoasa, proceduri interventionale minim invazive, cum ar fi angioplastia coronariana si implantarea de stenturi, precum si managementul riscului cardiovascular si schimbari ale stilului de viata.
  3. Evaluarea riscului cardiovascular: Realizam evaluari complete ale riscului cardiovascular, folosind diverse instrumente de evaluare, pentru a identifica factorii de risc individuali si a dezvolta un plan de preventie personalizat. Aceasta include evaluarea istoricului medical, analizele de sânge, evaluarea stilului de viata si consilierea privind modificarile stilului de viata, cum ar fi alimentatia sanatoasa, exercitiile fizice si renuntarea la fumat.
  4. Educatie si consiliere pentru pacienti: Suntem dedicati educatiei pacientilor nostri, oferind informatii detaliate despre afectiunile cardiovasculare, metodele de preventie si managementul acestora. Va vom oferi sfaturi si resurse pentru a va ajuta sa intelegeti importanta mentinerii unei inimi sanatoase si a unui stil de viata sanatos.
  5. Consultatii si programari: Ne puteti contacta pentru a face o programare la o consultatie In cadrul clinicii noastre. Va vom oferi consultatii personalizate si vom raspunde Intrebarilor dvs. legate de serviciile noastre de cardiologie.

Medici

https://promedicaiasi.ro/wp-content/uploads/2022/09/Dr.-Rodica-Radu.jpg

CARDIOLOGIERadu Rodica

medic primar cardiologie și medicină internă, doctor în medicină competență în ecocardiografie generală, ecocardiografie vasculară

https://promedicaiasi.ro/wp-content/uploads/2022/11/dummy-profile.jpg

CARDIOLOGIEDima-Cozma Corina

medic primar cardiologie și medicină internă, doctor în medicină competență în ecocardiografie generală