Inchide meniul

Servicii
Medicale
PROMEDICA

Tarife servicii medicale »
Actualizat la data de 24, Septembrie 2022

U Urologie

Medicii Cabinetului de urologie PROMEDICA s-au format, o parte dintre ei, la Clinica de Urologie a Spitalului Clinic " C.I.Parhon", din Iaşi, unde dealtfel activează şi acum.

În cadrul cabinetului PROMEDICA, dotările de ultimă generaţie completează profesionalismul colectivului medical, aparatura performantă a unor furnizori de prestigiu (SIEMENS, OLYMPUS) oferind posibilităţi suplimentare de diagnostic şi chiar de realizare a unor intervenţii specifice. Astfel, competenţa medicului şi performanţa aparatelor noastre creează cadrul potrivit în care pot fi asigurate, pe lângă consultaţii competente de specialitate, următoarele servicii medicale:

ECOGRAF SIEMENS ACUSON X 300 - cu aplicaţii în Urologie

ecograf acuson antares system 5.0

Specificatii tehnice ecograf

Sistem cu ultrasunete Doppler color de înaltă performanţă, compact şi mobil şi Doppler cu undă pulsator. Sistemul combină performanţe de imagistică excelente cu funcţii complexe de flux de lucru sofisticat pentru abordarea unei varietăţi largi de necesităţi de imagistică ultrasonică. Transductori ultra-sensibili, de bandă largă, adaptaţi la imagistică de frecvenţă multiplă selectabilă de către utilizator, îmbunătăţesc rezoluţia şi penetrarea. Selectarea a până la cinci frecvenţe 2D şi armonici, precum şi două frecvenţe Doppler spectral şi color.
Imagistică armonizată a ţesutului Doppler color, Doppler PW, staţie de lucru cu ultrasunete integrată, revizualizare CINE, tehnologie de formare fascicule multiple, tehnologie de optimizare dinamică a ţesutului Mod M anatomic pentru tipuri de examinări cardiace, un fişier instructiv pentru îmbunătăţirea educaţiei medicale, instrumente de confidenţialitate a informaţiilor şi 3 porturi matriceale de înaltă densitate.

Aplicaţii

Abdomen, Renal, obstetrică/ginecologie, obstetrică timpurie, organe mici, musculo-scheletal, Adult Cardiac, Examinare transesofagiană pentru adulţi, Ecocardiogramă Intracardiacă, Pediatric Cardiac, Ecocardiogramă de stres, Cranial, Vascular, medicină de urgenţă.

  • Tehnologie de optimizare a scalei de gri de ţesut
  • Tehnologie de optimizare automata a imaginii 2D
  • Traductor cu aplicaţii de abdomen, pelvis, ob-gin, cu accesorii de biopsie cu domeniul de frecvenţă min 2-6 Mhz
  • Traductor endocavitar biplan cu posibilitate de scanare în doua plane, sagital şi transversal, cu aplicaţii de prostată si endocavitar, cu domeniul de frecvenţă min 4-9 Mhz.
  • Videoprinter alb-negru, pompă peristaltică de apă
 

TRUSĂ DE CISTOSCOPIE OLYMPUS

trusa endoscopie colonoscopie
  • CISTOSCOP OLYMPUS cu două optice: Telescop cu direcţie de vizualizare de 30° şi telescop cu direcţie de vizualizare de 70°, ambele autoclavabile,cu diametru de 4 mm şi cu casete de sterilizare. Punte cu o cale, cablu optic de 3 m, pensă de extracţie flexibila, sursă de lumina halogen.

 

  • VIDEOPROCESOR:
    Posibiliatea de înregistrare a imaginilor pe card digital; ieşire digitală pt. imagine, posibilitatea de întărirea contururilor de structură pe minim 3 nivele; contrastul să poata fi setat în minim 3 moduri; posibilitatea de schimbare a mărimii imaginii endoscopice; posibilitatea de înghetare a imaginii endoscopice pe ecran; cu tastatura pt. introducerea datelor.

      

  • MONITOR MEDICAL LCD de 19-inch; cu protecţie anti-reflexie a ecranului; rezoluţie minimă: 1280 X 1024 puncte.

U Servicii

 

 

Medicina Interna iasi Consultaţii de specialitate (inclusiv ecografii transrectale şi prelevare biopsii de prostată cu ghidaj ecografic)

Dr. Constantin RISTESCU – medic primar urolog » tarife
Dr. Viorel RADU
– medic primar urolog » tarife
Dr. Adelina MIRON – medic specialist urolog » tarife

Citoscopie Iasi Cistoscopie

Dr. Constantin RISTESCU – medic primar urolog » tarife
Dr. Viorel RADU – medic primar urolog » tarife
Dr. Adelina MIRON – medic specialist urolog » tarife

Copyright 2012 - 2018 © Centrul Medical Promedica Iasi. Toate drepturile rezervate.